سال ها گذشت،روسای جمهور عوض شدند،اما آنجا در باره ایران یک چیز عوض نشده است،آنها مجاهدین خلق هستند،مخالفان رادیکال در تبعید که خواستار سرنگونی حکومت “آخوندها” در تهران می باشند.
روز شنبه 22 ژوئن آنها در ویلپن پاریس یک تجمع بزرگ را سازماندهی کردند. ده ها هزار نفر از مردم،ایرانیان از سراسر اروپا،همچنین روس ها و لهستانی هایی که راجع به این تجمع چیزی نمی دانند با اتوبوس های رایگان از آلمان آورده شده اند تا مادر جنبش شورای ملی مقاومت ایران را مورد تشویق قرار دهند.
او انتخاب حسن روحانی به ریاست جمهوری ایران در 14 ژوئن را بطور کامل رد می کند.«این سرگرمی هیچ ربطی به یک انتخاب واقعی و آزاد ندارد. (…).تنها راه حل سرنگونی رژیم آخوندی است.» از نظر مریم رجوی « رئیس جمهور جدید که شعار میانه روی می دهد،سابقه ای طولانی در اجرای قوانین،امنیت و ماشین جنگی بعهده داشته است.» «همه چیز در این باره قبلا گفته شده است.روحانی یک میانه رو نیست. در حکومت ملاها میانه رو وجود ندارد.»
برای مجاهدین خلق،انتخاب آقای روحانی،میانه رو مذهبی 64 ساله خبر بدی است. همانگونه که افراط گری های احمدی نژاد مورد استفاده مجاهدین برای سرنگونی قرار می گرفت،جانشین او کسی که در 2 اوت مقر ریاست جمهوری را تحویل میگیرد،قصد تعامل و تعادل را دارد.در انتخابات گذشته علاوه بر مشارکت گسترده،رای 72 درصد از مردم به ثبت رسید،این مسئله در تضاد آشکار با تجزیه و تحلیل مخالفان رادیکال تهران است که می گویند حکومت در آستانه سقوط است.
سورپرایز روحانی آنها را در وضعیت بدی انداخته است، مجاهدین خلق را که در سپتامبر 2012 از لیست سیاه تروریستی آمریکا خارج شدند،و اینک بنظر می رسد جریان پول های سیاه، گله ای از افراد مارک دار و برجسته را به جلسات سازماندهی شده کشانده است.
تعدادی از « نو محافظه کاران »
ظاهرا شنبه در ویلپن ،مجاهدین خلق روی حمایت تعدادی از شخصیت های فرانسوی تکیه کرده اند:میشل آلیوت ماری،اینگرید بتانکورت،کریستین اوکرنت،اما این شو اصالتا آمریکایی است.
روی لیست ها و برگه معرفی ،شما می توانید اسامی 4 ژنرال آمریکایی را مشاهده کنید؛
جیمز جونز،مشاور سابق امنیت ملی باراک اوباما، لوئیس فری ،رئیس سابق اف بی آی،پورتر گاس،رئیس سابق سازمان سیا.چهار تن از نمایندگان کنگره؛ نیوت گینگریچ،نماینده بسیار محافظه کار و کاندید سابق ریاست جمهوری آمریکا از حزب جمهوریخواه،رودی جولیانی ،شهردار سابق نیویورک که در حقیقت یک نئو محافظه کار سرسخت است.و خوزه لوئیس زاپاترو ،نخست وزیر اسبق اسپانیا نیز وجود دارد.
برخی از سخنرانان به آزادی مجاهدین از کمپ لیبرتی تحت محاصره در عراق فراخوان دادند.سایرین نیز به معرفی سازمان مجاهدین به عنوان آلترناتیوی برای رژیم ایران پرداختند. مجاهدین ادعا می کنند که پولی برای دعوت آنها پرداخت نکرده اند.اما به آنهایی که عزیز بوده و بطور منظم در این کنفرانس ها شرکت دارند پول پرداخت می شود.
گزارشی از کریستف ایاد و لوئیس ایمبرت
ترجمه از آریا ایران
در همین رابطه
تلویزیون فرانس۲۴؛سروکله مجاهدین دوباره در ویلپن پیدا شد!

رادیو فردا؛سفر به پاریس، از جیب سازمان مجاهدین خلق؟